Home » Opleidingen » Snorkelopleiding jeugd

Snorkelen is zwemmen met je gezicht in het water waarbij je gebruik maakt van een duikbril en een snorkel, zodat je kunt blijven ademen zonder je gezicht uit het water te tillen. Ook gebruik je aan je voeten vinnen om je gemakkelijk door het water te kunnen voortbewegen.

md.snork.14

Bij O.S.C. Moby Dick Sliedrecht kun je met snorkelles beginnen als je 10 jaar oud bent. Je hebt dan de mogelijkheid om een aantal diploma’s te halen, namelijk snorkeldiploma’s A, B en C. Elk diploma is binnen het jaar te halen, afhankelijk van de examendatum.

Tijdens de les krijg je een stukje conditietraining en techniek om alle aspecten van het snorkelen onder de knie te krijgen. Tevens kun je deze snorkellessen gebruiken als voorbereiding op het duiken. Bij dit alles word je begeleid door een enthousiaste trainer. Het maakt niet uit hoe lang je erover doet, het gaat naast iets leren tenslotte ook om ontspanning en plezier.

De wekelijks lessen zijn op vrijdagavond tussen 20.30 uur en 21.00 uur in het wedstrijdbad van Sport- & Leisurecentrum “De Lockhorst” in Sliedrecht.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten of een keer komen kijken? Kom gerust vrijblijvend langs op vrijdagavond in Sport- & Leisurecentrum “De Lockhorst” of neem contact met ons op via het contactformulier.